LA COMPANYIA

la Companyia Una Càpsula de Teatre neix el 2014 de la mà d’actors, actrius i directors de teatre provinents de diferents formacions teatrals de la Garrotxa, amb la inquietud de formar un equip de persones, polivalent, per dur a terme obres de teatre de diverses tipologies i organitzar una mostra teatral innovadora a la ciutat d’Olot.

Quan la companyia va començar a veure la llum, va néixer també una mostra de teatre única a la comarca de la Garrotxa El Petit Format, que aquest 2018 arribarà a la quarta edició i que té com a objectiu oferir als escenaris, i a altres indrets d’aforament reduït, propostes que busquen la proximitat amb l’espectador.

La companyia, tot i estar format per actors i actrius provinents de diferents grups teatrals, gràcies a la seva versatilitat i motivació s’ha integrat a la perfecció tant a l’organització de la mostra com a l’estrena de les seves produccions teatrals.

‘Fuita’ fou representada al 2016 tant en espais originals i reduïts (habitatges particulars, terrasses..), com també en espais escènics d’aforament superior (teatres, ateneus etc…) amb prop de 1100 espectadors que la van poder veure en diferents espais de la comarca.

Tot seguit l’obra ‘El Bosc’ (actualment en gira) és la segona producció de la companyia, i és tracta d’una adaptació de l’obra de Daniela Feixas, que ha aconseguit diferents premis en concursos de teatre amateur, i ha estat l’obra amb la qual hem girat més, fora de la comarca.

 

MEMBRES DE LA COMPANYIA

Joan Martí

Jordi Colobrans

Sandra Vilarrasa

Carles Serra

Anna Aumatell

Laura Plasència

Xevi Rossell

Laia Planella